Teckel mand

Onze trouwe Teckels met hun niet-logische lange ruggen verdienen een goed bed. Van al dat spelen en eten word je moe en dan is er niets zo fijn als een heerlijke mand. Wij hebben de meest handige en mooiste Teckel manden in ons assortiment, allemaal getest door Teckels. Onze Teckel manden zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Niet geheel onbelangrijk: betaalbaar. Ben je op zoek naar een Teckel mand voor op vakantie of één die bij je nieuwe interieur past? Kijk dan eens naar onze vilten Teckel mand handgemaakt in Polen of onze opvouwbare en op meerdere manieren te gebruiken Teckel mand van Engelse kwaliteit. Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

TECKEL BED | MULTIFUNCTIONEEL

Uniek ontworpen en 'handmade' Teckel bed: dit is in eerste instantie gewoon een heerlijk Teckel bed maar kan ook getransformeerd worden...

39,95

visibility

TECKEL MAND | FLUFFY DONUT BEIGE

Een beige hondenmand fluffy: schattig voor in je interieur en je Teckel zal er dol op zijn! Ondersteuning voor rug en nek.

39,95

visibility

TECKEL MAND | FLUFFY DONUT GREY

Een grijze fluffy mand voor jouw Teckel: schattig voor in je interieur en je Teckel zal er dol op zijn! Ondersteuning voor rug en nek.

39,95

visibility

TECKEL MAND | FLUFFY DONUT PINK

Een roze hondenmand in fluffy: schattig voor in je interieur en je Teckel zal er dol op zijn! Ondersteuning voor rug en nek.

39,95

visibility

TECKEL MAND | HANDGEMAAKT VILT

Deze door Green Sheep prachtige ontworpen en handgemaakte vilten Teckel mand met Teckel applicatie is duurzaam én een lust voor het oog!

34,95